Křest Alba

Křest Alba

Ráda bych vám také pověděla, jak probíhal křest mého alba. Byla to smršť emocí a převyšoval to všechno vděk. Byla jsem a stále jsem šťastná tak, že to nemohu ani dokonale popsat. Vždycky před koncertem jsem trochu trémista ale na křtu jsem byla ještě víc, protože je to událost, kterou nezažíváte často. Celý večer ale proběhl v nejkrásnějším duchu a nemohlo to dopadnout lépe.  Akce se konala v klubu Malostranská Beseda v Praze. Kmotry mé desky se stal Lukáš Písařík, ten mi byl při tvorbě alba ohromnou oporou. Radil mi, trávil se mnou čas ve studiu a podporoval mě. Druhým kmotrem byl Vlasta Horváth, který je naším velmi dobrým přítelem a celou dobu jsem naslouchala jeho zkušenostem. Oba kluci ke mně mají blízko, proto jsem věděla, že znají moje pravé já a jsou tedy těmi, kteří by tam se mnou v tento velký den měli stát. Děkuji jim za to, moc to pro mě znamená a budu si toho vážit navždy.

S Lukym jsme si tam i zazpívali píseň Tváří v Tvář a mým dalším hostem byl Jaromír Bartoš. S ním jsem měla tu čest zpívat píseň kapely Rimortis, kterou jsme předělali do duetu s klavírem. Jaromír je mým opravdovým přítelem už od konzervatoře. Je to skvělý kluk s báječnou povahou. Též mu zde musím poděkovat.

Celý večer moderoval Tomáš Morávek (moderátor z rádia Kiss) který obohatil křest nejvybranějším humorem. Kdykoliv ho navštívíme, v klubu Modrá Vopice, můžeme si být jisti, že ještě druhý den nás budou od smíchu bolet břicha. Též mu skláním dík.

Navštívili nás i kluci z Kluboofky TV a natočili nám tyto krásná videa. Kluci, díky moc!  

Album Zuzany H. Svět je jinak 

 

Kapela, která mě doprovázela toho večera byla postavena z Martina Koryčanského (klavír), Zdeňka Puchmeltra (bicí), Honzi Boušky (kytara) a Honzi Mikuleckého (basa). Hráli skvěle a cítila jsem s nimi pevnou půdu pod nohama.

Po mém koncertě hrála Lukášova kapela Plán B, při které jsem už oslavovala. Musím uznat, že oslava skončila ve čtyři ráno, a to už jsem byla tak vyčerpaná, že jsem po tom celém asi dvanáct hodin spala. 

Zpět na blog